Meer resultaten voor feestband

 
   
feestband
Feestband De Droadnagels zoekt versterking Haarle.
Feestband De Droadnagels zoekt versterking. Feestband De Droadnagels is opgericht door een groep enthousiaste muzikanten die van elke gelegenheid een feestje maken. Opgericht door droadnagels die met hun passie voor muziek leven in de brouwerij willen brengen in Haarle om omliggende plaatsen.
Boek Feestband ThreeThird XL Gigstarter Bands.
Feestband ThreeThird XL is een band uit Rotterdam / speelt door heel Nederland. Feestband ThreeThird XL speelt muziek in de genres Pop, Soul Coverband. Feestband ThreeThird XL heeft sinds de inschrijving op 05/10/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.
Allround coverband Utrecht, de feestband voor elke gelegenheid.
Coverband feestband Day Out. Live muziek nodig voor jouw feest, bruiloft of evenement? Day Out bezorgt je een onvergetelijke avond met de beste Engelstalige en Nederlandstalige hits. Day Out is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht en Amsterdam.
feestband BostonTeaParty Free Listening on SoundCloud.
published on 2013/08/02 144839: 0000 EWF mix Earth Wind Fire Boston Tea Party feestband by feestband BostonTeaParty. published on 2013/07/31 160916: 0000 Feel the love mix Boston Tea Party feestband by feestband BostonTeaParty. published on 2013/07/31 134041: 0000 Michael mix Boston Tea Party feestband by feestband BostonTeaParty.
Allround coverband feestband Artiestenbureau BLP.
Stand Up Comedy. Allround coverband feestband. ALLROUND COVERBAND FEESTBAND DIE JE MOET ZIEN. De Leuk, eigenzinnig en vernieuwend, dat is waar De Leuk voor staat. Deze frisse partyband slingert je in een hoog tempo langs guilty pleasures en foute meezingers.
feestband, live muziek voor waar echt feest gewenst is.
We found love Rihanna ft. De feestband brengt een 5 uur durende avondvullende show bestaande uit een DJ show aangevuld met twee optredens van de feestband van elk 60 minuten. De prijs bedraagt 3250 inclusief dj, geluid en licht tot 200 gasten.
Feestband Solidair.
HURRICANE TWO, de leukste feestband van Limburg. Feest duo uit het zuiden met veel extra's' zoals disco en beamer. Coverband voor de carnaval, feesttent, kermis, verjaardag en bruiloft. bedrijfsfeest,
Zoek je een feestband die de vloer vol speelt of een DJ die de nieuwste nummers draait Hurricane-Two is de live band met DJ Een nieuw concept van top kwaliteit e en combinatie van live muziek met disco. V an ieder het beste in huis het live-gevoel van n coverband en de flexibiliteit van een moderne disco.
Die Männer, dé Duitse feestband uit het zuiden Feestartiesten Schlagerartiest.nl.
Die Männer is een veelbelovende band en te boeken bij Schlagerartiest.nl. Veelbelovende Duitse feestband. Die Männer is een veelbelovende Duitse Feestband, omdat ze uniek zijn in wat ze doen. Die gouwe ouwe Schlager, dat liedje dat net twee weken uit is; 90% kan eenieder meezingen!
Feestband: Three O Four, Coverband en Feestband voor bedrijfsfeest en bruiloft.
Feestband Three O Four maakt van elk personeelsfeest of bedrijfsfeest een knalfeest. Coverband Three O Four is een geoliede feestband die al 15 jaar aan de weg timmert en speelde de afgelopen 15 jaar op tal van bruiloften en bedrijfsfeesten en heeft zodoende, als feestband de nodige ervaring op gedaan.
Feestband Huren?
Wilt u een Feestband huren of boeken? Een Feestband is altijd sfeerverhogend bij een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, receptie, verjaardag, borrel of tuinfeest. Daar waar mensen gezellig met elkaar aan het praten zijn is een Feestband ook qua volume zeer geschikt.

Contacteer ons

wolfgang coverband
goedkope bandjes
coverband limburg
bruiloft bandjes
live muziek huwelijk
coverbanden
band trouwfeest
liveband
allround coverband
coverband belgie
artiesten boeken