Meer resultaten voor coverbands belgie

 
   
coverbands belgie
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Plugged is een Belgische rock classics coverband.
Coverbands.
Overslaan naar tweede kolom. Boek uw eigen podiumartiesten. Optreden prijs 800 boek deze band! Genre Engelstalige Nederlandstalige Pop-Rock Party Band. A La Carte is een partyband ontstaan uit het huwelijk tussen Madlee www.madlee.be met Yves De Ronne alsfrontman en Obi-as www.obi-as.be met Luke Albert Jr. Het resultaat is een battle tussen Engelstalige Pop-Rock Madlee en de Nederlandstalige equivalent Obi-as. reviews bekijk filmpje boekingsprocedure Lees verder. Optreden 1350 boek deze band! Allround Coverband Eclips is een gezellige Brabantse band die elk feestje als een uitdaging ziet.
Gravity Coverband BE.
gravity coverband is een hedendaagse coverband met een tikkeltje rock roll.
De Beste Coverbands.
De bands op deze site hebben allen jaren ervaring spelen regelmatig tot veel en zijn voor u een garantie op succes! Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits!
Drie Genkse bands in Belgische finale Clash of the Coverband. Genk Het Belang van Limburg.
Bij de 9 finalisten vinden wij 3 bands terug met een stevige Genkse inbreng. Vooreerst is er Paralyzers. Een buitenbeentje tussen al die coverbands. Immers waar de meeste coverbands zich beperken tot het gewone rock pop of alternatieve genre kiest dit viertal dat al van 1994 bezig is! resoluut voor een mix van Rhythm BluesRock Roll een geut Country en een schep Rockabilly. De band heeft ook al een demo en een full cd uit die beide erg enthousiast werden onthaald en zelfs airplay kregen op Stubru. Hun set tijdens de preselectie in Veldhoven op 28 april met songs van o.a. Paladins Eddie Cochran en Undertones werd erg gesmaakt door de vakjury en het publiek.
outback coverband chinees lichtaart coverbands limburg belgie.
Live reviews Paralyzers Rootsrockers uit Belgisch Limburg. De Paralyzers waren met vlag en wimpel geslaagd de Belgische blues-eer was gered zo werd hier weer eens ten overvloede bewezen. Clash of the Coverbands Regiofinale België/Luxemburg 2012. De derde band van deze finale was viermans rock and roll coverband PARALYZERS uit Genk. Op zeer goed niveau bracht deze band uitvoeringen van o.a. Nervous Breakdown van Eddie Cochran You and I van Paladins en Lonely Boy van Black Keys. Vooral bij de vakjury wisten de PARALYZERS zeer sterk te scoren. Clash of the Coverbands Voorronde regio zuid 2012.
Covergroepen.
festivals covergroepen optredens boekingkantoren
Nederlandse coverbands binden strijd aan met Belgisch talent.
Dit jaar komt eenvierde van de kandidaten uit België en Luxemburg. Als de vraag toeneemt kan dit percentage in de komende jaren nog stijgen. Van den Borne hoopt dat met dit initiatief de waardering voor coverbands ook in België en Luxemburg toeneemt Coverbands waren tot enkele jaren terug in Nederland ook ondergewaardeerd. Maar de beste muzikanten spelen ook in coverbands. Als beroepsmuzikant probeer je altijd met eigen werk te scoren maar om voldoende podiumuren te maken voor de muzikale ontwikkeling en om inkomsten te genereren speelt iedereen ook in coverbands. Hoewel het om covers gaat staat creativiteit tijdens de wedstrijd centraal.
Coverbands Livebands artiestenbureau en evenementen Make My Day.
Big Boy Frankie The Circumstances. Coco Jr All Stars. Tony en de Hangmatten. Klassiek Jazz Stijlvolle solisten.
Coverband MORENKO Live muziek voor elk Feest of Event!
Partyband MORENKO brengt feestmuziek van 70-80-90 tot Nu Zorg voor Ambiance en Live muziek op uw Evenement met één van de beste Coverbands in Belgie!
De Partyband De Top coverband van Vlaanderen Home.
Feest/feestje? Band nodig? Dit is de 6-mans dance disco classics party band coverband. Een band voor ieder feest voor elke gelegenheid. Gegarandeerd feest!

Contacteer ons

tonka feestband
normaal coverband
leff coverband
nederlandstalige bands
coverband rolling stones
bands jaren 70
bands jaren 80
feest band
akoestische band
allround band
rock cover band